Anneli Furmark

Foto: Martin Stenmark

Anneli Furmark (född 1962) är författare, serietecknare och bildkonstnär. Hon växte upp i Luleå men bor och verkar idag i Umeå. Anneli har vunnit ett flertal priser för sina böcker, senast vann hon Urhunden för serieboken Den röda vintern (2016, Kartago). 

Närmare kommer vi inte är Annelis första seriebok för unga vuxna.

Bibliografi

Närmare kommer vi inte (2018)

Labyrinterna(2018)

En sol bland döda klot (2016)

Den röda vintern (2016)

August & Jag (2013)

Jordens medelpunkt (2012)

Fiskarna i havet (2010)

Jamen förlåt då (2008)

Amatörernas afton (2005)